Podany numer telefonu jest już wykorzystywany przez innego użytkownika w jednostce

Wojciech

Ostatnia aktualizacja: 10 dni temu

Komunikat oznacza, że podany numer telefonu został już wykorzystany podczas wcześniejszej próby rejestracji użytkownika do tej samej jednostki w ciągu ostatnich 72 godzin.

Najczęściej oznacza to, że użytkownik rozpoczął rejestrację, ale jej nie ukończył, np. nie ustawił hasła za pomocą linku przesłanego na adres e-mail podany podczas rejestracji.

Co powinien zrobić użytkownik

Użytkownik ma dwie możliwości.

1. Dokończyć rozpoczętą rejestrację

Jeżeli link do ustawienia hasła jest nadal aktywny, użytkownik powinien otworzyć wiadomość otrzymaną podczas rejestracji i ustawić hasło do konta.

Link do ustawienia hasła jest ważny przez 24 godziny.
Po ustawieniu hasła proces rejestracji zostanie zakończony.

2. Odczekać 72 godziny

Jeżeli użytkownik nie ukończy rejestracji, konto z niedokończoną rejestracją zostanie automatycznie usunięte po 72 godzinach.

Po tym czasie możliwe będzie:
  • ponowne zarejestrowanie użytkownika,
  • ponowne wykorzystanie numeru telefonu, który był wcześniej zablokowany przez niedokończoną rejestrację.


Czy ten artykuł był pomocny?

Ten artykuł został polubiony przez 0 z 0 osób

Wciąż potrzebujesz pomocy? Napisz do nas